avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatii angajator schimbare loc de munca cetatean ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatii angajator schimbare loc de munca cetatean strain

Ce obligatii are un angajator fata de Inspectoratul General pentru Emigrari, in cazul in care se modifica contractul de munca al unui cetatean strain dintr-o tara terta pentru care s-a obtinut in prealabil aviz de munca si permis de munca? Mai exact, se modifica locul de munca. Trebuie sa notifice Inspectoratul General pentru imigrari?

Alte discuții în legătură

Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain gabriela neamtu gabriela neamtu in ce conditii se poate angaja un cetatean american la o SC din Romania, daca nu are cetatenie romana? (este casatorit si are copii in Romania) (vezi toată discuția)
Angajata gravida non-ue cu permis de munca bună ziua, avem o ... Nata88 Nata88 Angajata gravida non-UE cu permis de munca Bună ziua, Avem o persoana din afara UE care a fost angajata cu permis de munca. A intrat în concediu prenatal ... (vezi toată discuția)