Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare amenda

Buna ziua, astazi am fost prins circuland cu 105 km/h pe drum cu limita de 70/h ..pe procesul verbal scrie asa : articol 121/1 ........4 puncte penalizare(avertisment)
36/1 ...2pct amenda ....2pct penalizare...Țin sa mentionez ca eu port centura de sigurata mereu..banuiesc ca domnul politist a vrut sa imi faca un bine...are rost sa contest amenda? Inteleg am gresit ..sanctioneaza ceea ce am gresit..si uite asa in loc de 4 puncte am 6(penalizare)
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2019
DragusMircea, utilizator

Alte discuții în legătură

Proces verbal depasire viteza GeorgeL26 GeorgeL26 Buna ziua, ieri in timp ce ma deplasam cu masina , din sens opus a aparut un mcv, bineinteles ca era infiltrat intr o coloana mai exact pe la mijloc, mi-au pus ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala pentru depasirea vitezei legale ionut_burtan ionut_burtan am fost surprins de un aparat radar pe raza localitati Barcanesti ( DN 1 cu limita de 70 km/h) circuland cu 96 km/h la 100 m de iesirea din localitate ... (vezi toată discuția)
Amenda... scrisa gresit Cristian_tm Cristian_tm Am primit si eu o amenda acasa, si am observat ca este scrisa gresit. Am avut 75 km/h (exact la intrarea in localitate, au stat serpii la panda). Dupa ce am ... (vezi toată discuția)