Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Veniturile din prime si al 13-lea salariu cand se iau in calcul la pensie?

Am iesit la pensie in mai 2019. In decizia de pensionare nu a fost luata in considerare adeverinta cu al 13-lea salariu si primele din perioada lucrata.
Intrebare;Daca primele si al 13-lea salariu vor fi luate in considerare dupa noua lege a pensiilor in 2021 ? si daca da, se va face o cerere pentru recalculare pensie conform acestor venituri suplimentare?

Alte discuții în legătură

Dosar pensionare roby lukas roby lukas Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare in vederea intocmirii dosarului de pensionare: - In perioada 1976-1995 am lucrat intr-un ... (vezi toată discuția)
1.În anexa 15 ( sporuri cu caracter permanent) este trecută ... brin brin 1.În anexa 15 ( Sporuri cu caracter permanent) este trecută și dirigenția pentru cei care lucrează/au lucrat în învățământ .Întrebarea este ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate ... LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate comerciala privind acordarea unei PRIME DE SUCCES pentru activitatea mea depusa in anul 2011. ... (vezi toată discuția)