Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Racordare la apă și canal

După câțiva ani de rugäminți mi-a fost primită taxa de racordare deșii am în fața porții cele două canale de racordare de aprox. 10-15 ani . Taxa a fost plătită de un an de zile dar îmi este refuzată racordarea pe motiv că rețeaua de pe strada noastră este făcută de un dezvoltator . Acesta a vândut imobilul de 10-15 ani , și nu este de acord cu un nou racord . De menționat că totuși s-au mai racordat doi vecini .. Ce pot face în continuare pentru a rezolva problema ? Unde să merg ? Cu un avocat , aș putea rezolva ? Mulțumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Racordare la apă și canal Stan Adrian str Stan Adrian str După 4 ani , însfârșit mi-au acceptat taxa de racordare . Este un an de zile de atunci și nu m-au racordat ( Am cele două canale la poartă ) pe motiv ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul refuza sa cedeze contractul de furnizare apa Cristi12344321 Cristi12344321 Cu toate ca a vandut 98 % dintre proprietatile imobilului si ne-am constituit in asociatie de proprietari de mai bine de 1 an, dezvoltatorul imobilului refuza ... (vezi toată discuția)
Inundat de canalizare desi nu sunt racordat la aceasta nicksb nicksb De curand am cumparat un imobil, respectiv o casa de locuit intr-o zona pe care pana in urma cu doua luni o consideram ferita de orice pericole.Toate acestea ... (vezi toată discuția)