avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... CAUT AVOCAT PENTRU A PUTEA INCEPE STAGIATURA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

CAUT AVOCAT PENTRU A PUTEA INCEPE STAGIATURA

Am fost admisa in profesia de avocat in Septembrie 2009 in cadrul Baroului Bucuresti si de atunci incerc fara succes sa gasesc un avocat dispus sa ma ia ca stagiar.
Daca ma puteti ajuta va rog sa ma contactati la adresa Oanammanta@yahoo.com

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2009
burito, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 18:48, 27 Iulie 2010
Fara sa incerc sa te descurajez in vreun fel, nu cred ca cineva te va contacta nestiind absolut nimic despre tine si mai ales despre ce stii. De ce nu incerci sa trimiti tu CV-uri?
Am trimis dar fara rezultat nu am fost chemata la interviu :( nu am avut sansa sa demonstrez ce stiu :( se pare ca nu am stiut prea bine sa ii identific pe cei ce vor sa angajeze stagiar.
Uita-te si tu pe ejobs. Sunt multe cabinete/case de avocatura care cauta avocat stagiar. Poate ai noroc si se leaga ceva.

[ link extern ]
Multumesc Cristina am aplicat dar :( (asa se intampla cand nu ai decat o pila cea de unghii).Cred ca va trebui sa ma indrept catre alt domeniu ca vad ca aici nu prea am sanse sa gasesc ceva,caut zilnic din septembrie si nimic.

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar- caut un cabinet de avocatura din bucuresti unde sa-mi desfasor stagiatura jenica P jenica P Buna! Am fost admisa in Baroul Bucuresti in 2009 , in sesiunea din septembrie si am tot incercat sa gasesc un cabinet sau o societate de avocatura unde sa pot ... (vezi toată discuția)
Cum gasiti un avocat indrumator? xm xm Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in concret ca sa-ti gasesti un indrumator atunci cand nu ai nici rude avocati si nici bani ca sa-ti platesti stagiatura? ... (vezi toată discuția)
Avocat maestru COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Buna ziua tuturor, As dori sa va cer sfatul in legatura cu urmatoarea problema: imi doresc foarte mult sa intru in avocatura si sunt dispusa sa investesc ... (vezi toată discuția)