Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa obtin in 2020 prelungirea contractului de chirie la casa socială.

Sunt chiriaș la ICRAL sector 3 și astept aproape de 1 an sa mi se prelungească contractul de chirie. Am sesizat toți competenti,dar fiecare așteaptă o lege in acest sens.Orban a descentralizat situația delegand obligatia către administratorii caselor sociale la stat,iar cei din urmă așteaptă o lege dar nu spun de unde,Unde trebuie sa ajung ca sa,mi soluționez problema????Multumesc.

Alte discuții în legătură

Prelungire contract inchiriere cu icral natalias_111 natalias_111 Locuiesc intr-un apartament cu chirie la stat si la solicitarea mea catre ICRAL pentru prelungirea contractului de inchiriere mi s-a raspuns ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contract de chirie mrlnmcn29 mrlnmcn29 Sunt chirias la ICRAL. Anul acesta în iunie trebuia prelungit contractul de chirie în baza legii caselor sociale.Eu plătesc chirie și azi,dar vreau ... (vezi toată discuția)
Iesire din diviziune cu fostul icral vch2009 vch2009 Buna ziua, Nu stiu daca subiectul este incadrat bine, dar nu am stiut exact unde sa-l deschid. Daca este deschis gresit, rog un moderator sa mute subiectul ... (vezi toată discuția)