Buna, am in prezent un PFA pe consultanta software, 6202 si doresc in viitorul apropiat sa desfasor si activitate de pregatire in anumite arii din domeniul software, contra cost. As avea nevoie sa adaug codul CAEN 8559 la PFA-ul existent?
Contextul e ca eu predau oricum ca parte din consultanta pe care o ofer traininguri si sesiuni de coaching sau chiar segmente din programe de internship si am experienta de a o face fara a fi obiectul muncii ca favoruri personale(Fosti colegi din diferite contexte care doreau o specializare, o respecializare, o initiere, ajutor inspre promovare sau pur si simplu o intelegere mai buna). Acum doresc sa incep sa ofer asta ca un serviciu contra cost anumitor companii care doresc o imbunatatire imediata a angajatilor in anumite privinte.
S-ar putea sa fie vreun impediment in adaucarea acestui cod CAEN? Mentionand ca nu am examenul de licenta luat, ar trebui sa dau un atestat pentru COR 333309 Instructor/preparator formare pentru a putea inregistra codul 8559?