Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legislație rutiera

În urma cu 3 zile am provocat o tamponare ușoară unui autoturism care sa soldat cu mici daune adică o zgarietura ușoară și bara fata mișcata 1 mm de la poziția initiala,deci ceva minor.Dupa cele constate atât de mine cât și de celălat sofer ne-am strâns mâna si am plecat mai departe spunand fiecare ca nu este nimic deosebit si nu necesita nici o repatatie deci fără pretenții.Dupa trei zile sunt sunat si mi se aduce la cunoștință că în urma unei spălari a mașinii,se vede acea minoră imperfecțiune si ca trebuie sa ajunga in service pt remedierea ,bineinteles pe cheltuiala mea.Sa menționat suma de vreo 2-3 sute de lei.Ce este de facut in acest caz?Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Mizeriile de la euroins! dellux dellux Buna ziua! Va relatez inceputul \"povestei\" mele (continuarea o astept si eu nerabdator) si sa vedeti in ce tara traim!!! Intr-una din zilele acestei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu polita rca Niscaty Niscaty Buna ziua, De curand am fost implicat intr-o \"tamponare\" (termen legal aparent) in care am fost vinovat (masina din fata a franta brusc intr-o zona in ... (vezi toată discuția)
Culpa mea sau culpa lui? tamponare auto. c_mircea c_mircea Eram in jurul orelor 17, veneam cu masina de la munca. Conduceam normal, ca orice sofer, uitandu-ma la pietoni, la masinile din fata, la semafoare, la gropi, ... (vezi toată discuția)