avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intampinare apel CESTRIN pentru lipsa rovinieta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intampinare apel CESTRIN pentru lipsa rovinieta

buna ziua. in urma unei decizii favorabile de catre judecatoria MOINESTI/BACAU intr.un dosar de circulare fara a detine rovinieta valabila de cate un auto intrainat in 2014,CESTRIN a facut apel acelei sentinte motivand lipsa DOVEZII TRANSFERULUI DREPTULUI DE PROPRIETATE SI NICI DOVADA DOBANDIRII DATEI CERTE A INSCRISULUI. Am depus in prima faza contract cv,fisa radiere fiscala .aceste m.au ajutat sa castig in prima faza.acum trebuie sa formulez intampinarea la apel

mentionez ca hotararea favorabila a fost pronuntata/comunicata in 05.12.2019 iar cominicarea apelului a fost emis in data de 06.03.2020.
In acest caz,s.au depasit cele 30 zile pentru apel?

in cazul de fata raspunsul unde trebuie sa il depun,judecatoria Moinesti sau Tribunalul Bacau? multmesc
Cel mai recent răspuns: pedalierul , utilizator 12:51, 17 Martie 2020
Buna ziua.
Data pronuntarii nu este niciodata identica cu data comunicarii.
Termenul de apel curge de la data comunicarii, prin raportare la stampila postei de pe plicul prin care a fost comunicata hotararea.
Comunicarea apelului catre dvs. a fost facut in 06.03.2020. Dar, trebuie sa verificati data inregistrarii apelului la instanta si nu cand a fost comunicat catre dvs.
”raspunsul” ... care se numeste de fapt intampinare... il depuneti la instanta care v-a comunicat apelul.
Raspunsul /întâmpinarea il depuneti la instanta unde se judeca apelul adică la tribunal.Nu contează cand s-a pronunțat ci cand s-a comunicat părții adverse pt putea calcula cele 30 de zile în care se putea formula apel.
Buna ziua ! Trebuie verificata data la care a fost comunicata hotararea catre intimat . Intampinarea trebuie depusa la Tribunalul Bacau .
plicul cu hotararea favorabila are data 13.01.2020
plicul cu apelul are data de 10.03.2020

pe portal just am urmatoarele
05.12.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: Complet nr.4
Tip solutie: Admite plângerea


Căi atac
Dată declarare Parte declarantă Cale de atac
10/02/2020 CNAIR - CENTRUL DE STUDII TEHNICE RUTIERE ŞI INFORMATICĂ - CESTRIN, Apel

in cazul in care nu mai am alte acte noi de depus la intampinare,pot depunde doar intampinarea simpla?

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva AdrianBogdan1 AdrianBogdan1 In anul 2014 am vandut o masina cu act de vanzare cumparare, am scos-o si de la finante. In 2016 am primit o amenda de rovigneta prin posta(data contraventiei ... (vezi toată discuția)
Apel - depunere documente doina-marieta doina-marieta Buna ziua , Am contestat in instanta un proces verbal de contaventie pentru neplata unei rovignete , intrucat am gresit numarul masinii , si am folosit un ... (vezi toată discuția)
Cum scriu o intampinare? t0much t0much Am nevoie de indrumarea dvs. deoarece nu inteleg demersul unui dosar in care este citata soacra mea momentan plecata din tara. In data de 18 februarie 2015 ... (vezi toată discuția)