avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale adeverinta salariat pentru administrator firma fara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

adeverinta salariat pentru administrator firma fara angajati

Buna ziua , Am cateva intrebari vizavi de societatile comerciale fara angajati (angajati 0 ) , dupa cum urmeaza :

1. Poate administratorul societatii (nefiind angajat al societatii ) sa-si completeze adeverinta de salariat tip pentru sine ? Este acesta asimilat angajatului ?

2.La rubrica ” Domeniul activitatii profesionale ” se poate scrie ”Administrator societate - urmat eventual de codul caen principal din certificatul de inregistrare al societatii ?

3.La rubrica ”Locul de desfasurare a activitatii profesionale ” se poate mentiona - ”In Tara (Romania ) ” ?

4.La rubrica ”Traseul deplasarii ” este in regula daca se mentioneaza - ”Domiciliu -Locul/Locurile de desfasurare a activitatii profesionale (organisme publice,furnizori,clienti ) ” ?

5.La rubrica ”Mijlocul de deplasare ” se poate scrie nr. de inmatriculare al masinii societatii ?

Va multumesc pentru raspunsul la TOATE intrebarile !

Alte discuții în legătură

Deplasarea la si de la locul de munca Ariul Ariul Buna ziua. O intrebare va rog : Sub ce forma un angajator are dreptul, indiferent de natura acestuia ( Particular sau nu ) sa-ti interzica deplasarea cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem urmatorul caz. un angajat foloseste mai multe ... trei6912 trei6912 Buna ziua! Avem urmatorul caz. Un angajat foloseste mai multe trasee de deplasare la si de la locul de munca. Exista un traseu in care duce copii la scoala. ... (vezi toată discuția)
Deplasare în interes profesional în timpul stării de urgentă norbertfogarasi norbertfogarasi Ce fel de adeverință/document am nevoie decă deplasez în interes profesional ca administratorul unei firmei în timpul stării de urgență? De ex: Duc ... (vezi toată discuția)