Cum pot redeschide cercetarea penala a dosarului de moarte suspecta a tatalui mei ? Am facut plangere penala de moarte suspecta ,in ancheta organelor de cercetare penala am fost audiat doar eu SI PARTILE IMPLICATE DIRECT CARE AU ASCUNS DECESUL .Medicul nu a examinat cadavrul dar a eliberat certificatul constatator , fara a respecta data si ora decesului doar in baza fiseii medicale, fara a se afla in localitate in ziua decesului . Fiind vorba de orasul Botosani se putea deplasa o salvarie sa constate decesul . Eu persona am aflat de decesul tatalui meu la ora 12 si 10 minute de la fratele meu , in realitate tata a murit vineri 4 dec. 2015 dar sora mea pentru a avea timp sa fure banii din conturi si obiectele de valore a ascuns decesul lui .In cercetarea penala nu au fost audiati martorii care stiau exact cand a decedat tata .... Singurul raspuns a fost ca oricum murea pentru ca era batran .... Nu au cercetatcine i-a administrat tratamentul cu morfina si cel oncologic . Pana la urma tata a murit cu zile ,lasat sa moara de catre sora mea care i-a luat si telefonul sa nu poata comunica cu noi ... CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ SA REDESCHID DOSARUL SI EXTINDEREA CERCETARII PENALE ?