avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Clauza Penalizare Denuntare Unilaterala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Clauza Penalizare Denuntare Unilaterala

Buna ziua, as avea o intrebare, in cadrul unui contract de franciza pe durata determinata, este posibila includerea unei clauze de penalizare (o suma de bani spre exemplu) pt francizat in cazul in care acesta doreste denuntarea contractului mai inainte de implinirea termenului?

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere denuntare unilaterala Incacernat Incacernat Chiriasul meu a solicitat denuntatea unilaterala a contractului de inchiriere la jumatatea lunii, incepand cu ziua in care a trimis solicitarea, stipuland ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract inchiriere - proprietar abuziv Cosmin_Andrei Cosmin_Andrei Buna ziua. Am o intrebare privind un contract de inchiriere pe o durata de un an, efectuat in luna septembrie a anului trecut. La Rezilierea contractului este ... (vezi toată discuția)
Clauza stabilitate = eludarea prevederilor ref. la durata maxima a termenului de preaviz Lorena Chirila Lorena Chirila Eu nu am auzit pana acum de posibilitatea stipularii intr-un contract de munca a unei ... clauze de stabilitate, care, intr-un caz concret, suna cam asa: " ... (vezi toată discuția)