avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... OUG Amnistie Fiscala 2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

OUG Amnistie Fiscala 2020

Buna ziua, din cate am inteles Guvernul a abrobat prin OUG masurile propuse de MFP prvind amnistia fiscala in 07.05.2020, cautand in Monitorul Oficial nu gasesc aceasta OUG. Ma poate lamuri cineva din ce cauza?

Alte discuții în legătură

Am o amenda de circulație mai veche de plătit coco0205 coco0205 Bună ziua. Am o amenda de circulație mai veche de plătit la primărie. Ma incadrez în amnistia fiscală? Când întra în vigoare legea? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala alina_mirela00 alina_mirela00 Buna seara!in perioada oct2010-august 2012 am fost in concediu crestere copil.in ultimile3 luni in care beneficiam de indemnizatie am realizat venituri la o ... (vezi toată discuția)
Care este prima zi de implementare a amnistiei fiscale 2019? ClaudiaL1 ClaudiaL1 Buna ziua, Dupa publicarea pe 5 August 2019 in Monitorul Oficial a OUG 6/2019 privind instituirea unor facilitati fiscale, am fost la ANAF sa depun o cerere ... (vezi toată discuția)