avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca-reintegrare salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca-reintegrare salariat

dragi colegi ,
va rog mult sa-mi dati un sfat in urmatoarea speta.dosarul e preluat de mine acum in recurs
o sectie a spitalului in care lucrez a fost externalizata iar unitatea care a castigat licitatia trebuia sa preia prin transfer salariatii de la noi.
unuldintre ei, x, era atunci in armata, deci avea cim suspendat.si el si unitatea care trebuia sa-l preia aveau cunostinta de acest aspect. noi l-am instiintat ca dupa ce revine va fi preluat de noua unitate.
elce a facut: s-a dus acolo, si-a facut analizele medicale obligatorii si apoi gata...nici unitatea nici el nu au mai facut nimic.
si ne-a dat in judecata tot pe noi cerand anularea deciziei de concediere pe art 65 al. 1 - reorganizare si reintegrarea in postul avut anterior.
problema e ca instanta de fond i-a admis si ma obliga sa-l reintegrez .dar eu nu mai am post....
in plus a admis si exc. lipsei calitatii procesuale pasive a unitatii care a preluat si chemarea in garantie a acesteia cerute la fond.
eu acum ma chinui sa formulez recurs.....si va solicit un ajutor
cum ma poate obliga sa-l reintegrez daca eu nu mai am post?cum imi poate spune instanta ca nu a fost o cauza reala si serioasa a concedierii?
unitatea cealalta chiatr nu are nici o obligatie?
ce parere aveti?
multumesc

Alte discuții în legătură

Excepția lipsei calității procesuale pasive Gelu222 Gelu222 Bună ziua, Un reclamant, a chemat în judecata doi parati Unul dintre părați, a invocat excepția lipsei calității procesuale pasive a lui, în ... (vezi toată discuția)
Am vreo sansa in recurs? ContSters40598 ContSters40598 La judecarea unei plangeri conform art.53 din Legea nr:188/2000, am chemat in judecata Biroul executorului judecatoresc, deoarece executorul a refuzat sa ... (vezi toată discuția)
Despre recurs znicolae9 znicolae9 Am fost implicat intr-un proces civil in calitate de parat. Am invocat lipsa calitatii procesuale pasive, aducand dovezile necesare. Instanta a acceptat ... (vezi toată discuția)