avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări tmike11
                      Utilizator

tmike11
                      Utilizator                    

laura4u78	                   

Mi-am inscris baietelul la gradinita de stat anul trecut in septembrie. Avea 2 ani si 8 luni si a fost acceptat. Acum mi se spune ca trebuie sa repete grupa ... (vezi toată discuția)
	                    laura4u78	                   

Mi-am inscris baietelul la gradinita de stat anul trecut in septembrie. Avea 2 ani si 8 luni si a fost acceptat. Acum mi se spune ca trebuie sa repete grupa ... (vezi toată discuția)

BG	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Ce i se poate intampla unui parinte care nu  si-a inscris prescolarul la clasa pregatitoare la varsta de 6 ani? ... (vezi toată discuția)
	                    BG	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Ce i se poate intampla unui parinte care nu  si-a inscris prescolarul la clasa pregatitoare la varsta de 6 ani? ... (vezi toată discuția)

Iulian_2021	                   

Buna ziua,
Copilul a implinit 6 ani in Ianuarie 2021, este inca la gradinita, as dori sa stiu daca beneficiaza de decontarea cheltuielilor cu educația ... (vezi toată discuția)
	                    Iulian_2021	                   

Buna ziua,
Copilul a implinit 6 ani in Ianuarie 2021, este inca la gradinita, as dori sa stiu daca beneficiaza de decontarea cheltuielilor cu educația ... (vezi toată discuția)