avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare pod bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare pod bloc

Bună ziua. În cazul în care unul sau mai mulți vecini doresc să îmi cedeze cota parte din podul blocului având în vedere că acoperișul trebuie inlocuit și nu doresc să contribuie la reparații, care sunt pasii de urmat? Înainte se rezolva la notar, însă acum am înteles că se face prin Hotărâre judecătorească și nu stiu care sunt pasii de urmat. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Mansardare pod bloc Ing3ras86 Ing3ras86 Buna ziua Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 4 etaje. Acoperisul acestui bloc dispune de un pod. Accesul la pod se face printr-o usa din scara ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli reparatii acoperis bloc gicapas gicapas am schimbat acoperisul la bloc, inlocuit jgheaburi, atic si o parte de locatari nu vor sa participe financiar. cum este legal sa procedez? am sesizat asociatia ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de bunuri comune intr-un imobil lupu_alex12 lupu_alex12 Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema, si nu prea stiu cum sa-i dau de cap, avand in vedere ca sunt cam singur. Blocul in care stau, construit ... (vezi toată discuția)