avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Șomaj tehnic I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Șomaj tehnic I.I.

Bună ziua,
Am o nelămurire, suntem mai mulți producători de produse realizate manual la care ne-a fost refuzat Somajul tehnic pe baza codului CAEN 4789, deși în orașul meu nu s-au organizat târguri sau alte activități care ne-ar fi permis desfacerea produselor noastre. Comertul stradal a fost de asemenea interzis, primăria nu a eliberat spații publice ptr închiriere. În plus in piata agroalimentara de asemenea nu ne-a fost permisă desfacerea produselor datorita restricțiilor de distanțare socială.
Va rog poate ma ajutati cu o lamurire de ce au fost respinse cererile. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2020
opreanlaura, utilizator

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi deschid o taraba cu haine prin targuri, piete. Vladis11 Vladis11 Doresc sa imi deschid o taraba cu haine prin targuri, piete, nu stiu de ce acte am nevoie. (vezi toată discuția)
Certificat constator pentru un chiosc(spatiu special amenajat) Crisacluj Crisacluj Buna ziua, am inchiriat un spatiu (este de fapt un chiosc special amenajat pentru activ. de comert).Initial contractul l-am incheiat pe pers. fizica. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Cod caen organizare expozitii blindguardian blindguardian Buna ziua Am o colectie de Retro IT si din cand in cand organizez expozitii in diverse locatii in tara. Momentan sunt doar persoana fizica neautorizata si ... (vezi toată discuția)