avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic si decontarea salariilor 41,5%
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic si decontarea salariilor 41,5%

Activitate societatii a fost intrerupta de Guvern si apoi cu 15.05 reluata partial. In momentul de fata o parte din salariati si-au reluat actuvitate si indeplinesc conditiile pentru decontare 41.5% din salariu. Dar mai mult de jumatate din salariati sunt in somaj tehnic subventionat din fondul de somaj datorita activitatii intrerupte in continuare de Guvern in perioada starii de alerta. Ambele activitati sunt pe acelasi cod CAEN. Avem dreptul la deconontare pentru salariatii activi a 41.5% din salariu si pentru cei cu cim suspendat ,in somaj tehnic 75% din salariu, din fondul de somaj? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2020
leruana, utilizator

Alte discuții în legătură

Decontare 41.5% oug 92/2020 nicoleta.mantu1 nicoleta.mantu1 Pentru o societate Horeca-restaurante care a beneficiat de somaj tehnic pentru intreruperea activitatii si care incepand cu 1 iunie 2020 cand s-au deschis ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic subventionat de stat -in stare de alerta BRATU ALINA BRATU ALINA Legea 298/2020 modifica si completeaza Codul Muncii , 2. După articolul 53 se introduce un nou articol, articolul 531, cu următorul cuprins: \" Art. 531. ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic intrerupt automat automat Buna ziua. Perioada de somaj tehnic poate fi intrerupta pentru anumite intervale de timp in care sa-mi desfasor activitatea normal? De ex: pot fi in somaj ... (vezi toată discuția)