Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum sa calculez penalitatile de intarziere?

Eu persoana juridica am facturat o prestare de serviciu catre firma X. care a platit cu o intarziere de 95 zile. Pe factura am trecut ca fiecare zi de intarziere se penalizeaza cu 3%. Acum vreau sa fac factura cu penalitati de intarziere si nu stiu daca e legal sa calculez cei 3% la banii inscrisi pe factura care a acceptat si inregistrat sau la cat sa-i calculez penalitatile ca sa fie totul ok din punct de vedere legal?
Astept ajutor si va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare primire bunuri fara plata (prejudiciu) bestb bestb Buna ziua! Am avut un litigiu cu o societate. S-a procedat la incheierea unei intelegeri din care reiese ca soc respectiva isi asuma greselile si - ca ... (vezi toată discuția)
Prestare serviciu adrianabresug adrianabresug ieri am fost intrebata de catre un coleg despre urmatoarea speta : o societate x din romania inregistrata in roi factureaza catre o firma y din italia o ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit golanski golanski Am livrat marfa pe facura unei firme ,cu stampila si semnatura,fara a avea un contract cu aceasta firma. Termenul de plata inscris pe factura era la ... (vezi toată discuția)