avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CNAS Formular S1 si pasaport CRDS
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CNAS Formular S1 si pasaport CRDS

Buna, am nevoie de formular S1, dar degeaba am vorbit cu CNAS nu am primit un raspuns util, deoarece toti au dat altfel de raspuns. Cineva a solicitat deja formularul E121? Cat timp dureaza eliberarea documentului S1 (E121) si ce documente am nevoie pentru depunerea cererii.?CNAS va solicita renuntarea la adresa de domiciliu din Romania, adica schimbarea buletinului cu un pasaport crds, care din pacate costa foarte mult. Multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Eliberare formulare european e1 s1 pentru asigurari medicale in ue dodo1 dodo1 As dori cateva lamuriri cu privire la eliberarea formularului S1 (fost: E106, E109, E120 şi E121). Pentru eliberarea formularului european S1 se cere, ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)