avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare servicii turistice Mapn
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare servicii turistice Mapn

Buna ziua,

Sunt angajat Mapn. In luna august am fost trecut in concediu in Constanta, dar in final am hotarat sa merg in zona Arges, Dambovicioara. Pot deconta factura de cazare avand in vedere ca nu este in judetul in care am fost trecut in concediu. Multumesc. As avea nevoie si de o baza legala.
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2020
d_cristina23, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt angajata mapn de o luna si am inteles de la colegi ca se ... Ana-maria11 Ana-maria11 Sunt angajata mapn de o luna si am inteles de la colegi ca se deconteaza contravaloarea cazarii in limita a 1450 lei. Ideea este ca fiind angajata practic de ... (vezi toată discuția)
Sunt angajat al mapn si am fost în concediu într-o stațiune balneara Mihai Marius Stefan Mihai Marius Stefan Bună ziua Sunt angajat al MApN, am fost în concediu într-o stațiune balneara, am stat 4 zile și am beneficiat de servicii de cazare și alimentație. Am ... (vezi toată discuția)
Unitatea nu vrea să îmi deconteze bon pentru servicii turistice Coviltir Coviltir Bună ziua. Sunt angajat Mapn am factura și bon pentru servicii turistice efectuate în perioada concediului de odihna, pe ordinul de serviciu am fost trecut ... (vezi toată discuția)