avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este nevoie nevoie de obtinere a autorizatiei de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este nevoie nevoie de obtinere a autorizatiei de functinare (acord) de la primarie?

imi puteti spune va rog , daca pentru pentru o firma care desfasoara activitati a caror coduri CAEN nu sunt cuprinse in Ordonanta 99 din 2000 mai este nevoie nevoie de obtinere a autorizatiei de functinare (acord) de la primarie. Daca da , in baza carei legii pot solicita acest lucru.
Daca nu de unde pot obtine aceasta autorizatie. pentru Cod : 1753; 3720; 5157 . Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie spatiu srl_exp srl_exp Buna ziua. Reprezint o SC cu activitate de prestari servicii consultanta. Am cumparat de aprox 1 an un spatiu pt punctul de lucru a firmei, de la un ... (vezi toată discuția)
Magazin online produse alimentare imsebii1 imsebii1 Salutare! Am o firma cu cod caen 4711, iar cu cod secundar 4791. As vrea sa deschid un magazin online unde sa vand alimentare si non alimentare. De ce ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de funcționare iulianmoldovan77 iulianmoldovan77 Bună. Pentru o firmă de transport cod caen 4941, care nu isi desfasoară activitatea la sediu, este necesară autorizatia de functionare de la primărie? ... (vezi toată discuția)