avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrarea pe piata cu suplimente alimentare sportive
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrarea pe piata cu suplimente alimentare sportive

Buna ziua,

Doresc sa comercializez online suplimente nutritive sportive - proteine din zer cu diferite arome, pre-workout, gainer, capsule CLA, tablete creatina monohidrata, etc. Am gasit un producator in UK cu care pot lucra tip private label - ei au reteta, produc in masa pentru clienti, eu le pot comanda si sa imi pun brand-ul meu pe cutii/pungi.

Am tot incercat sa gasesc exact ce am de facut, dar nu reusesc sa gasesc nicaieri toti pasii. Vreau sa ma ajutati, daca puteti, cu ce am de facut, atata vreme cat firma mea nu produce suplimentele, doar le importa, incat sa pot vinde aceste produse legal.

De la producator am fisele tehnice pentru toate produsele, dar nu stiu daca sunt indeajuns. Stiu ca pe ambalaj sunt obligat sa trec toate ingredientele pe care le contine produsul si in ce concentratie. Am citit si de pregatirea unui dosar pentru Institutul de Bioresurse, dar in lista de lucruri necesare sunt standarde de firma, certificate de analiza fizico-chimice etc. Trebuie sa le am eu ca firma sau trebuie cerute de la producator daca eu le import?

Va multumesc si sper ca ma puteti ajuta!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2020
andrei_draghici, utilizator

Alte discuții în legătură

Detalii in limba romana pe ambalajul unui produs andrei_draghici andrei_draghici Buna ziua! In in proces de deschidere a unui SRL care se va ocupa cu vanzarea online de produse prin dropshipping. Am gasit furnizori din UE pe domeniul de ... (vezi toată discuția)
E nevoie de avizari/certificari pentru vanzare produse (nisa healthcare) din china? calamirop calamirop Un srl vinde produse importate din china. Un exemplu de produs ar fi plasturi pentru slabit. Intrebarea e daca este nevoie de vreo certificare sau avizare ... (vezi toată discuția)
Raportare ambalaje la fondul de mediu radulescuflore radulescuflore Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri la raportarea ambalajelor introduse pe piata: - daca achizitionez paleti de lemn de la o firma producatoare din ... (vezi toată discuția)