avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Semnătura mea falsificată!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Semnătura mea falsificată!

Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF , privind direcționarea unei sume din impozitul anual datorat pentru susținerea entităților nonprofit / unităților de cult. Prin această notificare sunt înștiințată că subsemnata am semnat formularul 230, prin care am făcut o cerere în 19 iunie 2020, prin care am cerut ca o sumă de 2 % sau 3,5 %, sau de până la 3,5 % din impozitul anual pe venitul realizat în anii 2019 și 2020 din salarii, pensii și / sau activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă să se vireze entității nonprofit/ unității de cult ASOCIAȚIA COPIL UNICAT , FAPT CARE NU ESTE ADEVĂRAT , ÎNTRUCÂT EU NU AM SEMNAT ACEST FORMULAR 230 ȘI NU AM OPTAT PENTRU VIRAREA ACESTEI SUME DE BANI CĂTRE ASOCIAȚIA COPIL UNICAT.

AM SOLICITAT ANAF-ULUI O COPIE DUPĂ ACEST FORMULAR 230, CARE TREBUIE SĂ AIBĂ SEMNĂTURA MEA FALSIFICATĂ DE O PERSOANĂ CARE A AVUT ACCES LA DATELE MELE PERSONALE, ÎNTRUCÂT EU NU AM SEMNAT ACEST FORMULAR 230 ȘI NU AM FĂCUT NICIO CERERE LA DATA DE 19 IUNIE 2020,

Menționez că subsemnata nu am venituri din salarii, pensii și /sau activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă nici în anul 2019, nici în anul 2020 , așadar nu aveam cum să optez ca să virez o parte din acest impozit către această entitate ASOCIAȚIA COPIL UNICAT .

De aici se vede clar, că o persoană care a avut acces la datele mele personale a falsificat semnătura mea pe formularul 230, lucru care este foarte grav și care se pedepsește penal , întrucât acest formular trebuia semnat doar de mine , iar eu nu am semnat acest formular 230 și nu am făcut nici o cerere la data de 19 iunie 2020.

Atâta timp cât eu nu am realizat venituri pe anii 2019 și 2020 din salarii, pensii și / sau activități în baza contractelor sportive cum în mod eronat scrie în notificarea trimisă de ANAF, nici nu aș fi putut să optez să virez o parte din bani către această entitate ASOCIAȚIA COPILUL UNICAT .

Eu cred că arendașa a falsificat semnătura mea ( că altcineva nu știa datele mele personale), iar în cazul că ea nu plătește acest procent din impozitul meu către acea entitate nonprofit, ANAF-ul mă va pune pe mine să plătesc această sumă.
Ce pot face în această situație, dacă ANAF refuză să-mi dea formularul 230 , ca să dovedesc că semnătura mea a fost falsificată ?
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:40, 14 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Nu veti plati nimic, nu va afecteaza.
ANAF-ul poate să-mi ia. Că arendașa a falsificat semnătura mea. Arendașa a vrut să dea la ANAF doar 8 % și a făcut un document fals prin care zice că dă la acel ONG 2 % . ( dar dă din impozitul meu pe care trebuie să-l plătească). In acest caz daca arendasa nu da ONG-ului 2 %, ANAF ma obliga pe mine sa dau acei bani, asa am patit in alti ani, ANAF m-a obligat sa dau eu acei bani. S-a intamplat ca arendasa sa nu-mi plateasca la sanatate toata suma de bani, si apoi diferenta mi-a imputat-o ANAF mie . S-a intamplat ca arendasa sa nu dea 2 % la ONG, si ANAF mi-a imputat mie acei bani.
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
carolina21000, utilizator
Pai as vrea sa depun o plangere penala, dar ANAF nu vrea sa-mi dea acel formular 230, care nu e semnat de mine, si e semnat de arendasa sau de acel ONG . Culmea este ca acel ONG se afla in alt oras , la o distanta foarte mare de mine, nu stiu cum a avut acces la datele mele personale .
puteti depune plangere penala si fara acel formular., nu aveti nevoie de el. mergeti doar cu notificarea de la anaf.

Alte discuții în legătură

Persoanele fizice autorizate au posibilitatea să susțină entitățile nonprofit cu 3,5% din impozitul anual? BDT58 BDT58 Persoanele fizice autorizate au posibilitatea să susțină entitățile nonprofit cu 3,5% din impozitul anual. prin depunerea Declarației 230. Există model ... (vezi toată discuția)
Noutati 2% si 3,5% pentru 2019 directionati catre ong ! radumititean radumititean 1. In Monitorul Oficial nr. 44 / 17.01.2019 s-a publicat in sfarsit Legea 30 / 2018 de aprobare cu modificari a OUG 25 / 2018 Modifica semnificativ regimul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 230/2020 utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Inteleg ca s-a modificat procentul si se poate consimti pentru 2 sau 3,5%? Oare este posibil sa compeletezi 2 Declaratii 230, una pentru 1,5% si ... (vezi toată discuția)