avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . As dori sa fac un credit ipotecar la brd ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . As dori sa fac un credit ipotecar la brd numit habitat ...

Buna ziua . As dori sa fac un credit ipotecar la brd numit habitat la casa mea . Problema este ca ni se cer niște declarații pe propria răspundere ca nu avem nicio locuința pe numele nostru indiferent de modul de obținere și data . Eu dețin 12% din mostenirea din partea tatălui meu, iar restul mama mea . Oare acest procent ma va încurca in achiziția creditului respectiv ? De la notar mi s-a spus ca nu am nicio treaba , ca pot lua 7 credite de genul. Iar o alta întrebare este aceea ca pot renunța la procentul de 12% din moștenire dacă a trecut un an jumătate ?

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca gabryelaalex gabryelaalex buna ziua..m-am incurcat in tainele procedurilor....adica : eu cu bunica am girat-o pe mama mea pt un credit detinand dupa cum scrie in contractul nostru cote ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa parinti ContSters278009 ContSters278009 Eu sunt la pensie de boala. Am rate la 2 banci pe care nu le-am mai putut plati. Tatal meu a murit. Mama vrea sa imi treaca partea ei din apartament mie cu ... (vezi toată discuția)
Eligibilitatte ,,prima casa,, mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Urmaresc de ceva timp pe avocatnet.ro dezbaterea pe tema \"Prima casa\", pentru care va rog sa ma edificati in situatia mea: anul trecut am ... (vezi toată discuția)