avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Am trei copii unul de 2 ani și 11 luni. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Am trei copii unul de 2 ani și 11 luni. Al doilea ...

Buna seara. Am trei copii unul de 2 ani și 11 luni. Al doilea de 1 an și 2 luni. Iar al treilea are 2 săptămâni. Acum sunt in CCC pentru al doilea copil. Soțul meu muncește de 11 luni și înainte de această perioadă a fost în CCC pentru primul. Vreau să mă ajutați cu următoarele nelămuriri: dacă eu mă întorc la muncă la program normal, având în vedere că îmi alăptez copilul , angajatorul are obligația să îmi de-a acele două ore libere că sa il pot alăpta până când face el un an? Iar soțul meu având în vedere că s-a întors la muncă din CCC în 29.10.2019 și nu sunt 12 luni consecutive lucrate poate să beneficieze el de CCC pentru al doilea copil sau se i-a in considerare 12 luni lucrate consecutiv înainte să îl nasc pe al doilea? Si pentru al treilea poate să primească acel supliment pe care îl primesc eu acum de 1.250 RON? Poate nu am formulat atât de bine tot ce am scris și va este greu sa înțelegeți situația mea. Dar dacă reușește cineva sa înțeleagă va rog mult sa mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri. Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2020
Madalina Prise, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil 1 an zile snap1980 snap1980 va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarele nelamuriri. Copilul meu implineste 1 an pe data de 8.03.2014, pentru a putea beneficia de prima acordata de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului BadeAzbejReka BadeAzbejReka Trebuie sa nasc la inceputul lui octombrie 2012. Am lucrat si acum sunt un concediu post natal. Sotul meu lucreaza de asemenea si pentru ca are salar mult mai ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil tata n.florentina n.florentina Buna ziua, Fiți amabili, am și eu câteva nelămuriri cu privire la CCC: 1. Nu am lucrat pana acum, sunt studenta și voi termina facultatea ... (vezi toată discuția)