avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va salut, În anul 2015, am fost parte vătămată ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va salut, În anul 2015, am fost parte vătămată într-un dosar ...

Va salut,
În anul 2015, am fost parte vătămată într-un dosar penal. În cursul cercetării penale a fost instituit sechestru asiguratoriu asupra unui imobil al persoanei învinuite. În final procurorul a soluționat dosarul prin ordonanță de renuntare la urmărirea penala.
În cursul zilei de azi (după 5 ani), am primit o citatie de la judecătorie, având calitatea de intervenient, în urma unei plângeri a fostei persoane învinuite din dosarul menționat anterior, prin care aceasta solicita ridicarea sechestrului asiguratoriu pus pe imobil. În respectiva citatie se face și referirea sa formulez întâmpinare.
Atâta timp cât eu nu mai am niciun amestec în aceasta speță, nu înțeleg de ce sunt chemat și va întreb daca sunt obligat sa ma prezint?

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator ContSters101235 ContSters101235 in primul rand \"la multi ani\". in al doilea, problema mea; am depus o plangere penala la parchet in legatura cu faptul ca am fost inselat la cumpararea unui ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri ridicate in urma unei perchezitii danield11 danield11 Mentionez ca in urma cu cca doua luni m-am confruntat cu o perchezitie domiciliara si una auto fiind invinuit ca fac parte dintr-o retea de traficanti de ... (vezi toată discuția)
Masura sechestrului asigurator dincagina dincagina Buna Acum aprox 1 luna si jumatate s-a dispus prin ordonanta emisa de catre procuror, masura sechestrului asigurator asupra unu bun aflat in proprietatea ... (vezi toată discuția)