avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este posibil să schimb iban-ulin care primesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este posibil să schimb iban-ulin care primesc dobânda folosit ...

Este posibil să schimb iban-ulin care primesc dobânda folosit la cumpararea titlurilor de stat?

Alte discuții în legătură

Titluri de stat UnuOarecare UnuOarecare As vrea sa știu si eu daca e posibil sa modific contul in care primesc dobânda la titlurilre de stat achiziționate prin posta româna. Când le-am cumpărat ... (vezi toată discuția)
Pretentii bani blocati IronMemo IronMemo Buna seara, In 2017 luna 06 am cumparat de la BancPost un imobil scos la licitatie,cand am procedat la intrarea in posesie sa dovedit ca banca nu vindea exact ... (vezi toată discuția)
Proces de succesiune fără titlu de proprietate bia2015 bia2015 Am o întrebare legata de deschiderea unui proces de succesiune. Am 4 frați și unul decedat. Cel decedat nu are moștenitori direcți (soție sau copil), ... (vezi toată discuția)