avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Semnatura lista de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Semnatura lista de intretinere

Daca presedintele unei asociatiei de proprietari nu e prezent fizic, poate semna lista de intretinere si alte documente ale asociatiei? Inteleg ca ar fi posibil, prin pdf sau scanarea semnaturii.

multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
catali123456, utilizator
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 16:49, 4 Ianuarie 2021
Cine nu a semnat și care este motivul ?
Presedintele asociatiei semneaza listele de intretinere luna de luna si alte documente, desi nu sta in Romania. Ma interesa daca e in regula procedura. banuiesc ca ii este scanata semnatura si apoi printata.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lista de intretinere trebuie sa fie verificata si vizata pentru legalitate asumata prin semnatura olografa si stampila de catre cenzor
Lista de intretinere lunara trebuie sa fie semata olograf de catre administrator si presedinte
Daca presedintele de asociatie nu sta in romania ,cine reprezinta in fapt si in drept,cine apara interesela asociatiei de proprietari si membrii proprietari in relatiile si fata de terti?
Legiuitorul a prevazut fara exceptii sau derogari ca in cazul in care presedintele de asociatie nu poate sa isi exercite responsabilitatile aferente ,poate delega un vicepresedinte dintre membrii comitetului executiv care sa preia responsabilitatea pentru maxim 6 luni dupa care daca staruie situatia trebuie convocata adunare generala pentru alegere nou presedinte de asociatie
Sunt doi membri in comitetul executiv, unul care e vicepresedinte. teoretic, acesta a preluat responsabilitatile, dar nu semneaza nimic si nici nu se ocupa de nimic. presedintele sta permanent in strainatate, de mai multi ani, si noi avem numeroase probleme nerezolvate pentru ca n-avem la cine sa apelam.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
si noi avem numeroase probleme nerezolvate pentru ca n-avem la cine sa apelam.


De ce nu alegeti altii ?

Alte discuții în legătură

Listele de plată sunt ilegal calculate dacă nu au la bază hotărâri ale adunărilor generale anuale, convocate conform legii nr. 196/2018, art. 47, 48 și 53 ! flory_mr flory_mr Am găsit pe Internet un articol extrem de explicit care arată obligațiile unui administrator de Condominiu, în care aproape la fiecare articol se arată ... (vezi toată discuția)
flory_mr flory_mr Citind articolul 53 litera g din Legea 196/2018, constatăm că fără acordul dat de proprietari doar în cadrul unei Adunări Generale anuale, Fondul ANUAL ... (vezi toată discuția)
Adunare generala adamar adamar dorim sa facem o sedinta la bloc, presedintele refuza, comitetul nu face nici un demers pt ca presedinta nu vrea, prima si singura sedinta din anul 2019 a fost ... (vezi toată discuția)