avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am o mașină achiziționată în 2017 și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am o mașină achiziționată în 2017 și în septembrie ...

Buna ziua. Am o mașină achiziționată în 2017 și în septembrie a trebuit să-i fac itp-ul, cu câteva zile după expirarea garanției. Am dus mașina la reprezentantă. Acolo, ca și în anii precedenți, am lăsat-o și am revenit când a fost gata. Acum, după 2 luni și jumătate, mașina mea nu a mai pornit și a trebuit să mă întorc de la serviciu cu mijloacele de transport în comun. Am revenit cu un mecanic auto care a constatat că problema era bateria. Am incercat să o pornim cu ajutorul unor borne dar bateria era moartă. M-am dus la cel mai apropiat supermarket și am cumpărat o baterie. Când sa o înlocuim, am constatat că bateria de la mașina mea cea nouă...era veche, nu avea acea toartă de care sa o ții. Concluzia: bateria mi-a fost schimbată la acea inspecție periodică.
Ce pot face? Nu pot lăsa lucrurile așa. Cu siguranță nu sunt nici prima și nici ultima "victimă'. Dacă mă duc să solicit vizionarea camerelor video din ziua respectivă,mă pot refuza? Ce mă sfătuiți să fac?
Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:32, 3 Decembrie 2020
daca considerati ca acolo s-a produs ceva in neregula, puteti sa solicitati, daca au camere de suparveghere.
Am dus mașina la reprezentantă

Concluzia: bateria mi-a fost schimbată la acea inspecție periodică.

e aproape imposibil sa se intample asta.
puteti merge, dar nu cred sa mai aiba inregistrari mai vechi de o luna.
inainte de a merge acolo, v-ati mai uitat sub capota ?
Am mai umblat sub capota doar pt a pune lichid pt parbriz.
:))) ca si mine. Dar nu cred ca ati luat seama la baterie. Ca idee, am schimbat-o de cateva luni dar sa stiti ca nu ma uit la ea cand completez cu lichid.
Ce vreau sa zic ca e nu aveti siguranta ca atunci a fost schimbata.
puteti merge la acel service, daca sunteti nelamurita.
In afara de mine, doar cei de la acel service au mai deschis capota. Nimeni altcineva.

Alte discuții în legătură

Retinere masina in service pt neplata alint1984 alint1984 Subsemnatul X, domiciliat în ..., identificat cu C.I. seria ... nr. ...., declar că în data de 27/09/2012 m-am prezentat în jurul orei 13.00, la sediul ... (vezi toată discuția)
Furt bateria masina dacia Sari lupu Sari lupu Este a doua oara cand mi se fura bateria la masina parcata in fata blocului.Nu am solutii prin care sa imi recuperez bateria, trebuie sa o adapostesc undeva, e ... (vezi toată discuția)
Pagube create de pisici mihaid21 mihaid21 Buna ziua, Stau la casa iar pisica vecinilor imi face pagube masinii. Ultima data a zgariat capota incat a trebuit sa o vopsesc. Le-am explicat, dar nu au ... (vezi toată discuția)