avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere personala.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere personala.

Deducere personala.
Mă lamureste și pe mine cineva cum este cu deducerea asta personala? Sunt cam bătut în cap. Am salariu de 3423 lei brut și 1900 net. Pe fluturas apare deducere personala de 220 lei, de ce, nu știu. De curând prietena a născut (acum 2 saptamani) , copilul este pe numele meu , am dus certificatul de naștere la munca. Vreau să știu ce beneficii am, și cum este cu deducerea personala, că nu înțeleg nimic, am tot căutat pe net dar unii spun că pe lângă cei 1900 net ar trebui să mai primesc câțiva bănuți in plus. Va mulțumesc și o zi buna
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deducerea salariu Adydeny Adydeny Cat trebuie sa ai deducerea la salariu 1900 brut. Cu un copil in intretinere si daca e ok sa nu iti apara deducerea pe fluturasul de salariu (vezi toată discuția)
Deduceri pentru copilul aflat in intretinere Verapop Verapop Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:pt un angajat cu cim pe per nedet cu un copil in intretinere si care doreste sa il ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! deducerea personala se primește în mână că și ... DanRodica DanRodica Buna ziua! Deducerea personala se primește în mână că și bani pe lângă salariul lunar? Va întreb asta deoarece eu nu am primit niciodată nici un leu ... (vezi toată discuția)