avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA SRL neplatitor de TVA vanzari intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

SRL neplatitor de TVA vanzari intracomunitare

Buna seara, un SRL neplatitor de TVA ce detine un cod tva intracomunitar poate factura societati comerciale din Europa fara sa-i taxeze TVA (produse digitale)

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara srl neplatitor de tva lArmAr lArmAr Buna ziua. Detin SRL neplatitor de tva, cifra de afaceri nu depaseste 35 mii euro/an Importurilor le fac extracomunitar unde platesc TVA la vama cand se face ... (vezi toată discuția)
Serviciu de publicitate intr-o revista din uk, pe internet veraR veraR Buna ziua Sunt un SRL neplatitor de TVA, inregistrat in ROI. Doresc sa public o pagina de publicitate intr-o revista de specialitate publicata pe internet. ... (vezi toată discuția)
Srl-d neplatitor de tva doresc sa vand marfa produsa in ue - trebuie sa devin platitor de tva? andreea_livia andreea_livia Buna ziua, Am un SRL-d neplatitor de TVA, productie confectii textile. Doresc sa vand produsele mele in Italia si as dori sa stiu daca pot face facturile tot ... (vezi toată discuția)