avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin!? Buna ziua, as dorii si eu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin!? Buna ziua, as dorii si eu lămuriri privind ...

Schimbare buletin!?
Buna ziua, as dorii si eu lămuriri privind urmatoarele:
Concubinul meu locuieste in casa la mine si acum 10ani i am facut buletin pe adresa mea luându l in spatiu adică i am facut mutație, acum urmează să i expire si n as mai vrea să i fac tot mutatie as vrea să i fac viză de flatant, oare se poate stie cineva? Să i se facă viză de flatant pe aceeasi adresă din buletin? la asta mă refer,as vrea să mi raspunda cineva care a întâmpinat această probl.sau o pers.juridică!!Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2021
Eu68, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin!! Eu68 Eu68 Sunt intr o rel.de concubinaj de 10ani iar concubinul nu din acelasi judet cu mine si in momentul in care ne am mutat impreuna la mine i am facut si buletin cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj ... Eu68 Eu68 buna ziua am si eu o intrebare , sunt intr o relatie de concubinaj iar concubinul locuieste in apartamentul meu cand s amutat la mine i am facut mutatie pe ... (vezi toată discuția)
Locatar fara mutatie - termen intrare in legalitate pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua In cazul in care o persoana locuieste fara forme legale la o adresa X de exemplu, ce sanctiuni risca si care este termenul in care este obligat de ... (vezi toată discuția)