avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cel care a preluat firma nu a schimbat sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cel care a preluat firma nu a schimbat sediul social

Buna ziua in urma cu 2 ani am detinut o firma intradevar fara activitate , am ales sa plec in strainatate si din nu stiu ce motiv am cesionato la altcineva . Sediul social era acasa la mine la cesionare am uitat sa specific o anumita perioada in care cel care a preluat firma va schimba sediul . Si se pare ca dupa 2 ani el inca are sediul social la mine acasa . Sediul social a fost facut cu contract comodat cu titlu gratuit . De aceea persoana nu dau ca sa schimbe sediul . Plicuri le primesc la domiciliu dar de fiecare data le refuz deoarece nu exista firma la adresa mea . Intrebarea mea este daca ma afecteaza cu ceva ca sediul social este la domiciliul meu in caz de firma va avea vreodata probleme . ? Si cum as putea scapa de acel sediul fara sa umblu prin tribunale ?
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Exista vreun risc asupra imobilului unde e gasduit sediul social al firmei? ionelitaroby ionelitaroby Buna seara . Pana acum 2 am detinut o firma fara activitate . Dar acum 2 ni am cesionato la altcineva nemaiavand nicio calitàte in firma . La cesionarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social kromred kromred Am iesit dintr-o sociatate acum 5 ani printr-un act notarial. Sediul societatii fiind la mine acasa. De ceva timp primesc pe adresa mea citatii catre firma din ... (vezi toată discuția)
Sediul social al unei firme este la mine in apartament. cum pot sa scap de el? martina0909 martina0909 Acum peste 10 ani am dat acordul cuiva sa-si faca firma cu sediul social la mine acasa. Am facut contract de comodat cu titlu gratuit. Dupa cativa ani i-am ... (vezi toată discuția)