avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Usa de acces blocata cu lacate!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Usa de acces blocata cu lacate!!!

Buna ziua! As vrea sa stiu daca este legal ce face asocoatia de proprietari din blocul in care locuiesc.
Avem 2 usi de acces, dintre care una este blocata cu o usa cu cheie, una cu lacat si inca o poarta cu lacat. Aceasta asociatie nu vrea sa ne ofere acces la usa din spate pe motiv ca vor intra hotii in bloc. In spatele blocului, avem locurile de parcare unii dintre noi, si suntem nevoiti sa ocolim tot blocul pentru a intra in bloc cu bagaje, copii in brate, indiferent de vremea de afara.
La acea usa au acces doar femeiq de serviciu, administratorul si 2-3 persoane de la parter care au acces la uscatorie. Si eu locuiesc tot la parter, dar nu am acces tinand cont ca acolo am si contorul de gaze.
Vreau sa stiu ce am putea face noi ca locatari in privinta asta.
Sedinte in acest bloc nu se fac. Presedintele nici macar nu locuieste aici.
Este singurul bloc din zona care are usa din spate blocata. La celelalte blocuri, exista usa cu interfon. Doar la noi nu se vrea
Cel mai recent răspuns: onetime , utilizator 12:15, 1 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1-pentru analiza si raspns la obiect,presedintele de asociatie este proprietar in imobil?
Daca este proprietar de spatiu ,nu este obligatoriu sa si locuiasca in condominiu
2-Este abuz evident restructionarea cailor de acces catre si dinspre condominiu
Contravine normelor PSI si ISU
Sesizati oficial presedintele de asociatie sa asigure accesul neconditionat pe toate caile de acces ale condominiului-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Cred ca are apartament in acest bloc dar nu locuieste aici. Ideea este ca nu intelegem de ce vor sa tina acea usa blocata cu lacate. Lacate la care doar administratorul si femeia de serviciu au chei. In caz de ceva, acestia nici nu.locuiesc in bloc sa putem lua legatura cu ei pentru a.deschide usile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acces pe baza de cartela, amplasati un cititor si la usa din spate. Astfel usa va sta inchisa, iar accesul se va face pe ambele intari.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
Bibi62, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate decide in adunarea generala sau comitetul executiv acces cu cartela
Am reușit sa rezolvam problema cu usa din spatele blocului. Datorita celor de la ISU, primăriei și politiei locale. Acum avem usa cu acces pe baza de cartela sau cheie. Va mulțumesc pentru sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din spatele blocului blocata de presedintele asoc. de locatari skleps skleps Presedintele de care vb eu pur si simplu inchide iesirea din spatele blocului seara(22:00) si o deschide dimineata(06:00),o si pazeste ca nu cumva sa iasa ... (vezi toată discuția)
Blocarea caii de acces din spatele blocului micka60 micka60 Locuiesc la parterul blocului si de acum două zile s-a întrerupt curentul în zonă și prin urmare accesul în bloc pe baza cartelei nu a mai fost posibil ... (vezi toată discuția)
Montare interfon ContSters72658 ContSters72658 acum ceva timp am constatat ca s-a schimbat interfonul.Inainte era unul care functiona pe baza unui cod. Acum nu mai are butoane, accesul se face doar cu o ... (vezi toată discuția)