avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli judecata in proces penal. Am fost condamnat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli judecata in proces penal. Am fost condamnat la 5 ani ...

Cheltuieli judecata in proces penal. Am fost condamnat la 5 ani de inchisoare anul trecut in aprilie. Saptamana aceasta am primit plic de la anaf ca am de platit 10.000 de lei cheltuieli de judecata. Este normal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:12, 22 Februarie 2021
Am primit 5 ani cu executare iar acum mi-au venit cheltuieli de judecata 10.000 de lei noi. Fapta a fost in 2012, sentinta am primit-o in 2020
Este posibil asa ceva.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ca este posibil, observ, caci mi-a venit de la anaf. Dar este normal? Si daca da, pot face ceva in privinta sumei? Este prea mare. Si cum ar putea un om inchis sa plateasca? Se poate face vreo contestatie sa se reduca macar?
Avocatul pe care il am, se pare ca l-am platit 9 ani degeaba. Nici macar cu un raspuns nu ma poate ajuta

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Este posibil asa ceva.

Nu se poate contesta și de aceea probabil ca nu are ce sa va răspundă.
Eu cunosc dosare cu sume cu mult mai mari, atât de mari încât suma datorata de dvs. este derizorie.

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin Buna ziua tuturor! Speta mea este urmatoarea: printr-o Ordonanta de plata, am fost obligati de catre tribunal, la plata unei sume de bani, de peste un miliard, ... (vezi toată discuția)
Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA S-a demarat o executare silita de care eu nu am stiut. Astazi 05.01.2011 am aflat de pe portalul instantelor de judecata ca s-a cerut incuviintare la ... (vezi toată discuția)
Cerere cu valoare redusa - cotizatii profesionale virgilmuresan virgilmuresan Am primit o Comunicare Adresa de la Judecatorie prin care mi se aduce la cunostinta ca o asociatie profesionala a carui membru am fost in trecut pretinde plata ... (vezi toată discuția)