avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate beneficia un functionar public de achitarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate beneficia un functionar public de achitarea drepturilor ...

Poate beneficia un functionar public de achitarea drepturilor salariale pe perioada suspendării fata de care s-a dispus prin hotarare definitiva amanarea aplicării pedepsei rezultate de 1 an si 1 luna inchisoare stabilind termen de supraveghere de 2 ani, acesta solicitand drepturile salariale in conformitate cu prevederile art. 622, alin. (1) din OUG nr. 57/2019 și art 86. alin. (3) din Legea 188/1999?

Alte discuții în legătură

Mentinerea drepturilor salariale pe perioada suspendarii gfree gfree Buna ziua! Avand in vedere Legea 188 din 1999 cu completarile si modificarile ulterioare art.86 alin.3 : \\" În cazul în care s-a dispus clasarea sau ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare sau amanare john9090 john9090 Buna Seara, Poate sa ma lamureasca cineva si pe mine concret care este diferenta intre o sentinta cu amanarea executarii pedepsei si una cu ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate cu exercitarea functiei crisanpaula50 crisanpaula50 Un functionar public condamnat la X luni de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei, cu supraveghere de 2 ani, mai poate ramane functionar public ?Mentionez ... (vezi toată discuția)