avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contestație certificat handicap Parkinson
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contestație certificat handicap Parkinson

Buna seara !
Am următoarea problema: bunica mea are B. Parkinson din 2006. Recent, a suferit și 2 AVC-uri, in urma cărora a rămas și cu o dementa progresiva. I-am depus dosar pentru încadrare in grad de handicap cu referat de la neurolog și medic psihiatru. Ideea: la scala Barthel și ADL, bunica mea a obținut un scor de 4 puncte, respectiv 45-independentă asistata, boala Parkinson in stadiul IV. In referat neurolog este specificat faptul ca are nevoie de însoțitor.. Cu toate acestea, certificatul emis este accentuat cu revizuire la 2 ani. Sunt in termen, doresc sa contest certificatul .
Am șanse de câștig? Merita sa sustin clauza bunicii mele?
Nu are cine sa o îngrijească, este văduva, singurul copil decedat, iar eu...cu un copil mic, in varsta de 1 an. Momentan este cu mine, dar nu se pupa deloc creșterea copilului cu bolile bunicii, etc. Ma văd obligată sa o internez intr-un centru privat (nici nu iau in calcul internarea in cămin de stat), cel puțin pana mai creste puțin copilul ca sa ma pot ocupa cât de cât de amândoi. Speram ca ma va ajuta indemnizația de însoțitor, cu pensia și cu ce mai pun și eu sa ii asigur zile demne și cât de cât senine. As avea câștig de cauza?
Mulțumesc !
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
Andreea&Bunica, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de 75 ani cu probleme mari de sanatate neuro psihiatrica (boala Parkinson, dementa, sindrom anxios ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ma puteȚi ajuta ,va rog cu urmatoarea situatie.mama ... LAURA 84 LAURA 84 Bună ziua! MA PUTEȚI AJUTA ,VA ROG CU URMATOAREA SITUATIE.Mama mea a fost internata la Spitalul de psihiatrie Jebel, Timiș. IN CADRUL SPITALULUI I-A FoST ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unde as putea reclama un medic ce scrie in documente ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, unde as putea reclama un medic ce scrie in documente oficiale (scrisoare medicala) aprecieri despre o persoana pe care nu a vazut-o niciodata? E ... (vezi toată discuția)