avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... kurzarbeit firma constructii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

kurzarbeit firma constructii

buna ziua , angajatii unei firme din domeniul constructiilor , care beneficiaza de facilitatiile fiscale de scutire impozit salar si scutire cass, intrand in martie 2021 in KURZARBEIT , 4 ore zilnic , beneficiaza in continuare la calculul salariilor de aplicarea acestei facilitati pt intregul salar in luna martie , cu conditia ca salarul brut (redus potrivit kurzarbeit)sa fie in suma de 3000 ron ?

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic constructii stare de urgenta octavmaura octavmaura Pentru somajul tehnic in situatia starii de urgenta in domeniul constructiilor se aplica facilitatile de constructii? (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa -mi raspundeti la urmatoarea intrebare: ... office geovascomp office geovascomp buna ziua, va rog sa -mi raspundeti la urmatoarea intrebare: daca un salariat din domeniul constructii unde salariul minim este 3000 lei/luna realizeaza venit ... (vezi toată discuția)
Facilitati in constructii Contabilitate Petroconst Contabilitate Petroconst Un administrator la o societate pe actiuni din domeniul constructiilor, angajat cu contract de mandat , avand in vedere facilitatile fiscale prevazute in OUG ... (vezi toată discuția)