avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Lucrez de 3 luni la companie X iar acum ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Lucrez de 3 luni la companie X iar acum doua zile, ...

Buna ziua. Lucrez de 3 luni la companie X iar acum doua zile, m-am imbolnavit. Intrebarea mea este daca beneficiez de concediu medical platit (macar 75%), avand in vedere faptul ca inainte de perioada de 3 luni, nu am mai lucrat in ultimele 12 luni.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediul medical trebuie recuperat conform legii? EmmaM EmmaM Buna ziua, lucrez intr-o companie cu orar continuat 24/24, am avut 5 zile de concediu medical, dintre care doua picând sâmbăta respectiv duminica, cand eu ... (vezi toată discuția)
Somaj soboy soboy Buna ziua!As vrea sa stiu daca in cazul unui contract de munca pe perioada determinata respectiv 3 luni,in cazul in care nu se mai reinoieste contractul de ... (vezi toată discuția)
Data adeverinta concediu medical split_ro split_ro Buna ziua, Am urmatoarea situatie. In data de 02.05.2017 m-am imbolnavit. Mi-am sunat doctora de familie pentru o programare. Am discutat sa ma prezint ... (vezi toată discuția)