avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... În luna ianuarie am avut un accident auto pe e85 în ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

În luna ianuarie am avut un accident auto pe e85 în care am ...

În luna ianuarie am avut un accident auto pe e85 în care am accidentat mortal un pieton care se alfa pe mijlocul străzii sub influenta băuturilor alcoolice. În urma accidentului am rămas cu dovada și din câte știu nu pot conduce în afara tarii ... masina noua care a trecut prin niște reparații destul de mari etc.

Întrebarea mea este dacă as putea cere ceva dauna de la firma de asigurări/casco
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Anexa 2 casco iorgu_alexandru iorgu_alexandru Buna ziua!daca in anexa 2 este scris ca \"conducatorul auto nu a condus sub influenta bauturilor alcoolice\" este de ajuns pentru cei de la asigurari?va intreb ... (vezi toată discuția)
Accident rutier (tamponare) cu autor baut mariuselectric mariuselectric Va rog frumos, sa-mi raspundeti la urmatoarea problema cu care ma confrunt: In data de 10.07.2012, ora 11, conduceam autoturismul proprietate personala pe ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari da in judecata soferul zdb zdb Buna ziua, In 2008 socrul meu a provocat un accident auto in timpul serviciului cu masina de serviciu. Au fost implicate 2 masini ale unor persoane ... (vezi toată discuția)