avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Conform art. 2159 cod civil , dreptul la actiune ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Conform art. 2159 cod civil , dreptul la actiune intemeiat pe ...

Conform art. 2159 cod civil , dreptul la actiune intemeiat pe un raport de asigurare sau reasigurare se prescrie in termen de 2 ani,
In cazul serviceului, unitatatea care a efectuat reparatia asiguratului, subrogandu -se in drepturile si obligatiile acestuia, in vederea recuparii creantei de la asigurator se aplica identic termenul de prescriptie de 2 ani?
multumesc

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp asigurarea nu mai trebuie sa plateasca paguba? Alexa543 Alexa543 Dupa un accident cu masina, cat timp are păgubitul sa mearga la societăţii de asigurar? Sau dupa cat timp asigurarea nu mai trebuie sa plateasca paguba? Va ... (vezi toată discuția)
Exceptia prescriptiei dreptului material la actiune badeamihai69 badeamihai69 va rog daca ma puteti ajuta, de la data eventualelor fapte generatoare de prejudiciul care este TERMENUL LEGAL pentru invocarea EXCEPTIEI PRESCRIPTIEI ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie creante comerciale jovana jovana Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la termenul de prescriptie a creantelor comerciale: s-a schimbat de anul acesta cumva termenul de la ... (vezi toată discuția)