avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransament curent Buna ziua ,am cumparat de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransament curent Buna ziua ,am cumparat de la părinți care au clauza de uzufruct ...

Buna ziua ,am cumparat de la părinți care au clauza de uzufruct pe toata proprietatea (casa si teren),doresc sa schimb abonamentul cat si numele titularului la curent dar nu pot fara acordul uzufructuarilor care nici nu locuiesc in aceasta locuinta ,ei avand domiciliul la sora mea in alta comuna .Ce pot face,ma incadrez la art .735 al.1 cheltuielile si sarcinile proprietatii revin nudului proprietar ,de care ar trebui sa tina cont distribuitorul de curent ?Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2021
VC-tin, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme uzufruct viager Bachus20 Bachus20 Buna ziua! Acum ~1 an am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager, doamna respectiva fiind grav bolnava si avand nevoie de banuti pentru a ... (vezi toată discuția)
Cine plătește utilitățile și impozitul in cazul donației cu uzufruct? cyan cyan Dupa donarea unui apartament cu clauza de uzufruct viager trebuie schimbate contractele de furnizare utilități, ex. energie electrica, gaz, pe numele ... (vezi toată discuția)
Donatarul poate vinde un imobil fără acordul celui care beneficiază de uzufruct viager? Andreea3087 Andreea3087 Bună seara! Partenerul meu împreună cu sora sa au primit printr un contract de donație casa părinților plus terenul ce o inconjoară. Donatara este sora ... (vezi toată discuția)