avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, Fratele meu are probleme psihice si vroiam ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, Fratele meu are probleme psihice si vroiam sa il ...

Buna seara,

Fratele meu are probleme psihice si vroiam sa il scoatem la pensie, el are doar 1 an lucrat se poate pensioana in conditiile actuale? El are o pensie de pensie de handicap care este 375 lei. Exista vre-o sansa sa il pensionam altfel incat as ia si el alt venit? Problema este ca nimeni nu il angajeaza fiind boolnav psihic.
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra!

Cu stima,

Alte discuții în legătură

Buna seara, fratele meu are probleme psihice si vroiam sa il ... bogdan666 bogdan666 Buna seara, Fratele meu are probleme psihice si vroiam sa il scoatem la pensie, el are doar 1 an lucrat se poate pensioana in conditiile actuale? El are o ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare catalin76 catalin76 Am si eu o intrebare la care sper sa primesc raspuns.Tatal meu a fost pensionat pe caz de boala iar de curand sa pensioanat definitiv .Problema este ca dupa ... (vezi toată discuția)
Pensionari si legi de pensii. got2i got2i Buna ziua.Situatia este urmatoarea.O cunostinta de-a mea are o pensie de handicap pentru ca a avut probleme la plamani afectat fiind de TBC.Acest venit de ... (vezi toată discuția)