avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, am o intrebare legata de autorizatiile de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, am o intrebare legata de autorizatiile de la dsp. ...

buna ziua,

am o intrebare legata de autorizatiile de la dsp. imi cer cartea funciara, insa a proprietarului este pe persoana fizica nu juridica, ar fi o problema sa nu dea autorizatiile doar ca este diferenta aceasta?

va multumesc si o zi buna!

Alte discuții în legătură

Inchiriere 1/3 din hala alfactrus alfactrus Buna ziua, Am nevoie sa inchiriez 1/3 dintr-o hala. Din punct de vedere al proprietarului si al meu nu avem nicio problema cu delimitarea exacta a partii ... (vezi toată discuția)
Constituire patrimoniu fundatie clony clony Bună ziua, Vă solicit cu respect ajutorul într-o problemă legată de patrimoniul unei fundații care se dorește a fi ... (vezi toată discuția)
Tarife diferentiate la calculul intretinerii ? IgnatMarilena IgnatMarilena Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in lamurirea urmatoarei probleme : - in iulie 2013 am cumparat un apartament, la bloc, in alta localitate, de la o ... (vezi toată discuția)