avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cum se realizeaza numerotarea inscrisurilor care ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cum se realizeaza numerotarea inscrisurilor care insotesc cererea ...

Cum se realizeaza numerotarea inscrisurilor care insotesc cererea catre CEDO? Ghidul este neclar. Traducerea in romana specifica "numerotarea paginilor". Or peste tot se vorbeste de numerotare file. Deci, este vorba de file sau pagini? Copiile se fac fata/verso sau numai fata? Daca este vorba de pagini, numerotarea se face pe fata in dreapta sus si verso tot in dreapta sau fata dreapta sus si verso stanga sus? Am nevoie de acest raspuns urgent pentru cei care cunosc procedura si au mai facut asa ceva. Cu succes normal. Multumesc

Alte discuții în legătură

Copie act - din dosar - judecatorie oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Trebuie sa cer o copie dupa un act redactat de Primarie, dintr-un Dosar aflat la Judecatorie. Va ... (vezi toată discuția)
Registru agricol dienusa dienusa am fost azi la primarie si am ramas pur si simplu tampita.Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ,registrele agricole din '56-'58 cum erau numerotate...pe file sau ... (vezi toată discuția)
Documente catre cedo Just-drept Just-drept Doresc sa inteleg procedura catre CEDO. 1) Documentele doveditoare ce trebuiesc anexate, trebuie depusa incepand cu prima plangere depusa la politie, apoi ... (vezi toată discuția)