avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Taxe și impozite persoana cu handicapSoțul meu are ...
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Taxe și impozite persoana cu handicapSoțul meu are handicap grav cu asistent personal.Domiciliul ...

Soțul meu are handicap grav cu asistent personal.Domiciliul stabil în alt județ decât cel de reședință. Certificatul de handicap este eliberat de autoritatea de reședință, nu de domiciliu. Mașina înmatriculată în localitatea de domiciliu, la fel și apartament în loc. de domiciliu. Primăria din loc. de domiciliu nu i aplica nici o scutire, întrucât certificatul de handicap nu este eliberat în loc. de domiciliu, ci în localitatea de reședință. Este corect?

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tutror. sunt fiul unei persoane cu handicap grav permanent,(nevazator). ... alsalcudean alsalcudean Buna ziua tutror. Sunt fiul unei persoane cu handicap grav permanent,(nevazator). Intrebarea mea este : se poate aplica pentru un loc de paracare de resedinta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)