avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin un teren intravilan fără acces la drumul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin un teren intravilan fără acces la drumul public( înconjurat ...

Dețin un teren intravilan fără acces la drumul public( înconjurat de alte terenuri). Până acum accesul s-a realizat pe baza înțelegerii nescrise cu vecinul ce deține terenul dinspre drumul public. Ce demersuri trebuie să fac pentru a avea drum de acces la drumul public și la utilități (electricitate, gaz și apă)?

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre impozit teren "accesibil/stradal si inaccesibil " gheorghe1938 gheorghe1938 Avand in vedere cresterea taxelor si impozitelor, o ruda apropiata mi a cerut ajutorul..dar nu cunosc legislatia..fapt ce am apelat la dvs. A primit de la ... (vezi toată discuția)
Blocare acces teren Popa_Ionela_Corina Popa_Ionela_Corina Buna ziua, am si eu o problema cu o parcela de pamant intravilan. Terenul are forma unui patrulater cu o prelungire mai ingusta prin care aveam cale de acces ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere Hotea333 Hotea333 Buna ziua in urma achiziționării unui teren intravilan fara acces la un drum public am obținut dela un vecin un drept de trecere care este si un fel de drum ... (vezi toată discuția)