avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor-colaboratori straini
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor-colaboratori straini

Editura din Romania are un targ de carti in Budapesta la care vor participa editori atat din Romania cat si din Ungaria. Pentru editorii din Romania lucrurile sunt destul de clare. Intrebarea mea este in cazul editorilor din Ungaria ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa fim in regula din punct de vedere legal?

Alte discuții în legătură

Publicare carte. contract de editare sau contract de prestãri servicii? daralu daralu Buna ziua 1. Va rog sa ma lamuriti daca in cazul in care ofer spre editare, tiparire si distributie o carte la care eu sunt autorul si in care eu platesc ... (vezi toată discuția)
Vanzare la pf in ungaria krisztina krisztina Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie la problema urmatoare: suntem o editura de carti , care pana in prezent nu a avut vanzari numai catre ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea partiala a obligatiei - mi se poate cere ceva? kutez kutez Salutari tuturor, Am un caz mai aparte si as vrea sa am parerea domniilor voastre. Sunt traducator. In 2008, ca reprezentant al firmei mele (care acum are ... (vezi toată discuția)