avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, soțul meu se gaseste in urmatoare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, soțul meu se gaseste in urmatoare situație: în ...

Bună ziua, soțul meu se gaseste in urmatoare situație: în 2011 tatăl sau a cumpărat un autovehicul folosind actul de identitate a soțului el nefiind prezent în momentul cumpărării și neavând cunoștință de cele întâmplate. În 2015 cel care i-a vândut mașina lui tata socru a revenit la domiciliul soțului cu cererea de a trece masina în fiscalul lui deoarece aceasta rămăsese în fiscalul primului proprietar, în acel moment conjunctura a făcut ca soțul a reînnoit contractul de vanzare/cumpărare pentru a o putea lua in financiar si al scoate pe tacsu din probleme. Masina nu mai există, a fost vândută si revanduta. Masina a fost luată in financiarul soțului , achitate datoriile dupa care a fost scoasă din financiar noi nu am văzut masina aia. Acum primul proprietar se reîntoarce la domiciliul soțului cu amenințarea că îl da în judecată dacă nu îi rezolva situația cu masina acesta o are încă in financiar si datorii de plătit. Noi în situația dată cum am putea rezolva acesta problemă pentru ca totul a fost gresit de la inceput cum s-a făcut un act de vanzare/cumpărare fără persoană trecută în acte și fără procură? Dacă mă poate ajuta cineva cu informații? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de cumparare si vanzare auto herchi1992 herchi1992 Buna ziua am o intrebare tatal meu a vandut o masina unei persoane cu o anumita suma de bani problema e ca tatal meu nu e proprietar in acte iar masina a fost ... (vezi toată discuția)
Autoturism cumparat de la o persoana mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna ziua!Daca poate sa ma ajute cineva intr-o problema care ma preocupa.Am cumparat o masina de la o persoana din Bucuresti.Persoana respectiva nu este ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auto VasileDaniel VasileDaniel buna seara, am cumparat la data de 06.12.2010, o masina de la un domn, care la randul lui a cumparat-o de la proprietar in data de 30.11.2010. Acest domn ... (vezi toată discuția)